Even voorstellen

Over Henk Smit

Drankengroothandel Henk Smit is in 1973 opgericht door Henk Smit. Henk Smit begon met zijn lokale onderneming, waarbij hij met een kleine vrachtwagen bier en limonade verkocht in de buurt van Limmen. Inmiddels is Drankengroothandel Henk Smit uitgegroeid en levert in de regio Noord-Holland en Amsterdam. In 2002 is het bedrijf verhuisd van Limmen naar Amsterdam, waar een modern nieuw distributiecentrum is gebouwd. Hier hebben wij een opslagcapaciteit van ongeveer 5000 palletplaatsen, 10 dokshelter en wordt er 7 dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gewerkt.

Inmiddels is Henk Smit opgevolgd door twee van zijn vijf zoons, Maarten en Hein, en zijn er meer dan 75 medewerkers werkzaam bij ons bedrijf. Het assortiment bestaat uit circa 5.000 verschillende soorten drank en aanverwante artikelen. Wekelijks verwerken wij meer dan 10.000 bestellingen.

Door onze inrichting van het distributiecentrum en onze geavanceerde ICT-toepassingen, zijn wij in staat dagelijks enorme goederenstromen te verwerken. Samen met ons warehousemanagementsysteem en eigen vrachtwagens en chauffeurs, zorgen we voor snelle en soepele leveringen.

Als drankgroothandel onderscheiden wij ons met:

  • Snelle leveringen
  • Uitmuntende service en prijzen
  • Groot assortiment
  • Sterke lokale merken

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07:00 en 16:00 uur.

Henk Smit <br />Oprichting <br />in Limmen
Oprichting

Henk Smit
Oprichting
in Limmen

Eigen <br />distributie
Process

Eigen
distributie

Leveringen <br />over de drempel
Service

Leveringen
over de drempel